top of page
kevin-erdvig-k7fUP9RQj3Y-unsplash.jpg
Avonturen beginnen vaak met een verlangen. Een stil gefluister. "Er moet meer zijn in het leven." jij te luisteren?
circle.png

HET PROGRAMMA

In een live online programma word je door de principes van vertrouwen geleid. Deze zeven stappen vormen een uniek framework om je met een nieuw gevoel van zelf te verbinden. Ontdek een nieuwe staat van bewustzijn. Vind een onwrikbaar gevoel van vertrouwen, in jezelf, het leven en de toekomst.

Want, stel je eens voor

Dat je diep van binnen voelt dat je altijd verbonden bent—met het leven en bovenal met je diepste zelf. Dat je niet altijd naar die innerlijke criticus hoeft te luisteren. Dat je in contact staat met een grotere intelligentie. Jouw innerlijke wijsheid. Dat je weet dat je kan achterover leunen en kan vertrouwen op het leven. Dat het leven je bijzondere dingen presenteert als jij eenmaal die controle overgeeft.

 

Dit is de levenskunst van zeilen in plaats van roeien. Een belangrijke bewustzijnsshift die ten grondslag ligt aan een nieuwe staat van zijn. Een bewustzijn dat de basis vormt voor een nieuw soort leiderschap, thuis, in je werk, en in de interactie met de wereld er buiten.

Navigate-on_Trust-22-1.jpg
WANT JIJ
Bent op zoek naar manieren om je altijd drukke geest tot rust te brengen. Je vindt het moeilijk rust te vinden te midden van een leven vol belangrijke dingen zoals je baan, to-do-lijsten en afspraken. Je voelt je vaak gehaast en mediteren of persoonlijke ontwikkeling voelt als iets om toe te voegen aan je takenlijst.
2-fenjaellensepers-consciousness-coach-art-director.jpg
Navigate-on_Trust-22-2.jpg

Je hebt een diep verlangen

Een verlangen om dieper in jezelf te zakken. Om connectie te maken: met je kern, met je lichaam, met het leven, met jouw unieke pad. Om vanuit die diepe plek je energie te leren gebruiken, de leiding te nemen. Je wilt graag grip krijgen op je gedachtes en minder ruis op de lijn. Je wilt vrede hebben met wat is, het houden van controle door wat meer los te laten. 

 

Je wens is om meer rust, vertrouwen, en bewustzijn te ontwikkelen—leven vanuit die kracht en intelligentie van binnen. Te bewegen met het leven, de stroming the volgen. 

Je leidt een druk bestaan. Je staat vol levenskracht in het leven. Toch voel je dat er iets mist of anders kan.

Je gevoel zegt dat er meer is in het leven: meer vrijheid, meer flow en vertrouwen, meer rust en verbinding, meer magie.

Je vindt het moeilijk om mindfulness en meditatie in je dagelijkse leven toe te passen, terwijl de wil er zeker is. Je hebt de kennis, maar je blijft terug grijpen naar oude patronen, die vaak niet gezond zijn en zeker niet het teken van self-care. En je hebt een drukke mind. Je vindt het moeilijk deze in check te houden, misschien heb je zorgen, stress, negativiteit, twijfel of een gevoel van onzekerheid. 

Je hebt al een aantal meditatie of mindfulness technieken geleerd. Je hebt diverse boeken gelezen en theorieën geleerd. 

 

Maar nu wil je deze de kunst van het leven doorgronden. Je wilt het toepassen in elk aspect van je dagelijkse leven, niet alleen in theorie, of op het meditatie kussen of yogamat. Je wil het onderdeel maken van je bestaan. En je bent committed om dit te gaan doen.

Capture_20191117_TABAYAT 2803.jpg

Wat als...

Een paar oefeningen en jouw vermogen om te vertrouwen je manier van werken en leven ingrijpend zouden kunnen veranderen?

Je geen monnik hoeft te worden en je helemaal die moeder, minnaar en goede vriend kan zijn . Degene die overal aanwezig is, maar toch een verbonden leven leidt.

Je je kan laten inspireren door een community van “trust-seekers” die vastbesloten zijn om het leven op hun eigen manier in te richten. Vind motivatie in het samen oefenen, vind erkenning in elkaars verhalen en leer van de ervaringen van andere dappere zielen die in vertrouwen duiken.

HET PROGRAMMA PRAKTISCH

Een 10-weeks online programma

Een online programma met live meetings, groepscoachingsessies met een internationale groep bijzondere mensen: bewuste leiders, leading creatives en avontuurlijke well-being workers. Het programma is daarom in het Engels.

In 10 weken wordt je door middel van 7 principes door een persoonlijk proces begeleidt. Deels begeleidt Fenja je in de live meetings, met nieuwe kennis, opdrachten en meditatie, maar je doet ook werk thuis. Naast de kennis en oefeningen uit het programma deel je ervaringen en leer je van elkaar.

sq-he-nT32BH7Hq9g-unsplash.jpg
Capture_20191117_TABAYAT 933.jpg

Nieuwe kennis, praktische oefeningen & meditatie

Door middel van nieuwe kennis, praktische oefeningen en begeleide meditatie werk je aan het veranderen van je mindset en maakt contact met een nieuw bewustzijn. In dit proces leer je de structuren van je geest kennen—haar trucjes, overtuigingen en beperkingen. Je weet deze te observeren en te overkomenen. Je leert contact te maken met je hart, met je lichaam, je innerlijke kompas, een nieuwe staat van zijn.

Na dit programma beheers je de kunst van het navigeren op vertrouwen en heb je de tools om daarmee door te gaan. 

IMG_9674-2048x1365.jpeg

Ik leerde dat ik altijd verbonden ben met iets groters en daarom er niets ergs in het leven kan gebeuren.

Ook ervaar ik nu het gevoel van achterover leunen, vanuit je lichaam, dat ik het niet nodig is te reageren op alles wat op mijn pad komt (en dat is vrijheid!). En zeker ook het diepe weten dat er mooie dingen gebeuren als ik minder doe en de controle loslaat.

Christina
anna-auza-38dlIPrcyfk-unsplash.jpg

Het programma 

+ The Trust Program vindt plaats in een besloten groep online via Zoom
+ Het programma is een 10 weeks volledig online programma

+ We starten op maandagavond 7 maart en eindigen op zondag 10 mei

+ Je ontvangt de 7 principes van vertrouwen in literatuur, praktische dagelijkse oefeningen en meditatie

+ Het is niet verplicht om bij elke online live meeting aanwezig te zijn, lees meer in de faq)

+ De online live theorie lessen kun je terugkijken wanneer je wilt. 

+ Naast de standaard wekelijke meetings is er om de week een live Q&A

PLUS

+ Je ontvangt het Navigate on Trust handboek met de 7 principes in theorie en praktische oefeningen (in het Engels)

+ Je ontvangt 7 begeleide meditaties die je hebt voor je leven

+ Je leert 3 meditatie technieken die je eigen kunt maken

+ Je hebt 1 jaar lang toegang tot de lessen

katie-drazdauskaite-1VXvvPNvzmI-unsplash

Werken aan een nieuwe staat van zijn 

In 12 weken duiken we diep in de 7 principes van vertrouwen. Deze leiden je langzaam maar zeker naar een nieuwe staat van zijn.

 

Tijdens het programma leer je de 7 principes op drie verschillende niveaus begrijpen en toe te passen: op het niveau van de mind door middel van theorie en kennis, op het niveau van je ervaring door middel van het toepassen in je dagelijkse leven, en op het non-verbale niveau, het diepe weten, die je ervaart door middel van meditatie. 

circle.png

kennis

Tijdens The Trust Program leer je de 7 principes van vertrouwen kennen op het niveau van de mind, door middel van kennis & theorie die je ontvangt tijdens de live bijeenkomsten en in het Navigate on Trust handboek. Literatuur en live-teachings introduceren fundamentele (spirituele) concepten introduceren en uitleggen. Het lezen zal je helpen deze concepten te begrijpen en als stof voor contemplatie dienen. 

lines.png

ervaring

Tijdens The Trust Program leer je de 7 principes van vertrouwen op het niveau van ervaring, door middel van de praktische oefeningen die je doet tijdens de live meetings en mee neemt in je dag. Elk principe is voorzien van tools en praktische oefeningen om ze volledig in je leven te integreren. Op deze manier kun je de principes echt toepassen en ervaren en zo kun je ontdekken welke oefeningen echt bij jou en je levensstijl passen.

half circle.png

diep weten

Tijdens The Trust Program leer je de 7 principes van vertrouwen kennen op het non-verbale niveau, het diepe weten, door middel van meditatie. Je ontvangt begeleide meditaties in de online sessies en audio files. Deze krachtige meditaties brengen je naar nieuwe staten van bewustzijn en laten je de werkelijkheid op nieuwe manieren ervaren. Het is een belichaamde en non-verbale manier van begrijpen die de denkgeest ver te boven gaat.

Leslie 
IMG_4431.jpeg

"Ik merk dat ik bijna dagelijks de tools uit het programma gebruik. Wanneer ik me in een moeilijke situatie bevindt, durf ik het gevoel van angst en ongemak (in plaats van mezelf af te leiden van de angst of dingen zo snel mogelijk op te lossen) toe te staan, het te lokaliseren in mijn lichaam, erin te ademen, en alle trucjes die mijn geest probeert om eraan te ontsnappen onder ogen te zien. Deze methode voelt als heel veel zelfzorg en zelfliefde op een diep niveau!"

De wijsheid uit dit programma is echt een reddingslijn voor me geweest."

Door de 7 principes van vertrouwen zul je

+ Met nieuwe ogen naar jezelf en de wereld kijken
+ Toegang krijgen tot een nieuw soort leiderschap, van controle naar flow
+ De mind masteren: de structuren van je geest, haar trucjes en beperkingen herkennen
+ Handvaten ontvangen om met (negatieve) emoties, gevoelens en gedachten om te gaan
+ Komt er (weer) verwondering en magie
in je werk en leven
+ Doe je meer door minder te doen
+ Ervaar je obstakels als mogelijkheden
+ Weet dat je altijd onderdeel bent van het grotere web van het leven
+ Vind je kalmte en rust in elk moment

Capture_20191117_TABAYAT 2856.jpg
WANT HERKEN JIJ DIT?
Je maakt je vaak zorgen over je toekomst, hoe de dingen zouden moeten zijn, of hoe je de dingen beter had kunnen doen. Twijfel en onzekerheid blijven door je hoofd dansen en duiken zelfs 's nachts op. Je weet dat het niet de waarheid is, maar toch kun je die stem niet stoppen.

DE 7 PRINCIPES VAN VERTROUWEN

Alle principe zijn onderbouwd door zowel eeuwenoude kennis als moderne wetenschappen.

+ The principle of a Greater Intelligence

Leer contact te maken met de onderliggende intelligentie van het universum

+ The principle of Organic Space and Time

Bewegen vanuit rust & ruimte, zowel in je binnen als buitenwereld

 

+ The principle of The Expanded Self

Overstijg je gedachten en kom thuis in jezelf en je lichaam

 

+ The principle of Dynamic Exchange

Hoe kun je mind en hart gebruiken om de dingen aan te trekken die jij wilt

+ The principle of Non-Resistance

Ontdek de kracht van overgave en leef in alingment met je hart als kompas

+ The principle of Uncertainty

Overstijg je angsten en leer de kunst van het omarmen van onzekerheid

+ The principle of Purpose & Direction

Contact maken met je diepere doel voor het leven

Elk principe wordt begeleid door theorie, meditatie en verschillende oefeningen die je mee kunt nemen in je dag. Deze kennis, oefeningen en meditaties kun je gebruiken een leven lang. De herhaling ervan zal zorgen dat je steeds een stapje dieper gaat.

amy-humphries-PXWg9lh330Q-unsplash.jpg

THE TRUST
PROGRAM

+ 7 Modules/Principes dmv 10 online live lessen

+ extra live groepscoachingsessies

+ Het Navigate on Trust handboek met de 7 principes

+ 7 professionele begeleide meditaties

+ 3 meditatie technieken om je eigen te maken

+ Een jaar lang toegang tot de online lessen

 

TOTALE WAARDE €3299,-

betaal €1299,- incl. btw

 

* Betalen in 3 termijnen van €433,- is mogelijk

prijs
Woman and Column

CRISTINA

"Ik realiseerde me nu hoe levensveranderend meditatie kan zijn. Ik ben op plekken gekomen waar ik ooit eerder was geweest, door fijne begeleiding voelde ik de 'ruimte' en de ervaring om mijn intenties daarin te zetten. De kennis die ik heb gekregen over de innerlijke kracht van transformatie is een grote overwinning voor mij."

WAT ZEIDEN ANDEREN
reyna-oleas-owner-at-montemar-eco-luxury

REYNA

"Dit programma is meer dan een cursus. Het is een “life-guide” om de beste versie van jezelf te worden. De cursus geeft praktische tools die complexe spirituele concepten vertalen naar dagelijkse tips om jezelf, je pad en het Universum, waar we deel van uitmaken, te omarmen.“

ehud.jpg

EHUD

"Een duidelijk besef van de negatieve patronen van mijn geest en het effect hiervan op mijn leven. Het inzicht dat ik ervoor kan kiezen om me niet met de geest te identificeren, heeft me een gevoel van hoop en vrijheid gegeven en ik ben enthousiast om mijn bewustzijn nog verder te versterken met behulp van de verschillende tools die ik heb gekregen."

DOOR WIE EN VOOR WIE

Na meer dan tien jaar diep in mijzelf te zijn gedoken. Na groot avontuur, groot geluk en groot verlies te hebben gekend. Na ontelbare vlieguren in meditatie, de kennis van verschillende wijsheid tradities, energiewerk en na een onderzoek in de ontwikkeling van menselijke bewustzijnssystemen voelde ik dat het tijd was om alle deze kennis te verzamelen en bundelen. Door middel van een signature programma waarin ik al mijn ontdekkingen en practices kon overbrengen. In dit programma deel ik met jou de 7 levensprincipes die ik uit al die jaren onderzoek en ervaring heb gedestilleerd, in simpele stappen. Want ik wil niets liever dan ook dat vertrouwen, die vrijheid en geluk in jouw leven brengen.

Capture_20191117_TABAYAT 363 edited.jpg

Waarom maakte ik dit programma?

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedereen die naar vrij en verbonden leven verlangt. Die naar een nieuwe staat van zijn wil ontwikkelen en een nieuwe vorm van leiderschap onder de knie wilt krijgen. Dit programma is uitermate geschikt voor jou als:

+ Op een nieuwe manier door het leven wilt bewegen

+ Het onbekende wilt leren gebruiken als voedzame factor

+ Je een diepere connectie met jezelf en het leven wilt

+ Jij een dieper doel in je leven wil ontdekken

+ Je in de structuren van heart, mind & gut wilt duiken

+ Jij meer rust, verbintenis en flow wilt creëren in de dagelijkse dynamiek en drukte

+ Jouw wijsheid en inuïtie wilt verhogen

Dit programma is misschien niet iets voor jou als:

+ Jij niet committed bent om te werken aan je eigen transformatie

+ Je huidige manier van denken niet wilt loslaten

+ Je geen tijd en energie wilt of kan investeren in jezelf 

Dit programma is voor zowel beginners in mindfulness en meditatie als wel voor degene met al meer en (ver)gevorderde ervaring. Dit programma gaat juist over deze principles in het dagelijkse leven te brengen, niet alleen in de omgeving van een retreat of meditatie dag. Dit programma is daarom ook zeer geschikt voor coaches, leiders en teachers die de levenskunst van vertrouwen aan hun eigen klanten, leerlingen of collega's willen meegeven.

"De leiders die een vertrouwensmentaliteit omarmen, bouwen sterkere, innovatievere en inspirerende teams, bedrijven, levens en gezinnen."

—Simon Sinek

half circle.png
FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Is dit programma wat voor mij als ik al (veel) ervaring heb met mindfulness en meditatie?

Ja, zeker weten. Door je eerdere ervaringen en kennis, zoals advanced yoga, Vipassana, Zen, shamanisme, en andere technieken en teachers zul je met dit programma een nieuwe laag aanboren. Dit programma geeft je hele duidelijke tools en handvaten om juist die teachings toe te passen in je dagelijkse leven. Je werkt toe naar een persoonlijke practice en lifestyle verandering in jouw drukke leven.

Hoeveel tijd ben ik (dagelijks) kwijt met de oefeningen en lessen?

Het programma is zo opgebouwd dat je afhankelijk van jouw leven en levensstijl zelf kunt bepalen hoeveel tijd je wilt investeren in de practices. Van een paar uur per week tot een uur per dag. Jij bepaald hoe snel je wilt gaan en hoeveel tijd je wilt besteden. Over het algemeen raad ik aan 40 minuten per voor je practices. Na het programma kun je verder gaan met het implementeren van de principes

Is dit programma wat voor mij als ik net begin met mindfulness and meditatie?

Ja, dit programma geeft je een goede eerste stap in het ontdekken van mindfulness en meditatie. Je past de oefeningen toe in je dagelijkse leven en krijgt begeleide meditaties om mee te beginnen. Je wil en je inzet is belangrijker dan je ervaring. En je zult zien, door het herhalen van de theorie en practices zul je steeds een laag dieper gaan.

Ik vind het best veel geld voor een online programma.

Dat snap ik en het is ook een investering. Een investering in jezelf. En het moment dat je de keuze maakt om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling geeft dit een hele bijzondere push. Want daarmee jij geeft daarmee aan dat je wilt groeien en dit echt in je dagelijkse leven gaat toepassen. En je wordt in dit programma volledig persoonlijk begeleid in de twee-wekelijkse online meetings om dit ook echt te gaan doen.

Wat als ik niet bij alle live meetings aanwezig kan zijn?

De live meetings van The Trust Program zijn 2 wekelijks (niet iedere week). Het is daarom heel begrijpelijk dat je niet bij elke meeting aanwezig kan zijn. De maandag meetings worden altijd opgenomen, hier wordt de meeste informatie gegeven over de content en oefeningen. Deze meetings kun je tot een jaar na het programma bekijken. De donderdag meetings worden op verzoek opgenomen, zodat deze terug te kijken zijn. Het is daarom geen probleem als je aan aantal bijeenkomsten mist, je kan met de Replays en het handboek dat je ontvangt in je eigen tijd verder met het programma.

Wat als ik toch al heb betaald en er nog van af wil zien?

Twee weken voor het programma begint krijg je het volledige bedrag terug gestort. Ik vind het belangrijk dat iedereen die meedoet 100% gemotiveerd is. Wanner de training is gestart krijg je tot en met 14 dagen 40% retour. Je hebt dan namelijk al de eerste meditaties en het Navigate on Trust kompasboek ontvangen

simon-rae-IGOBsR93I7Y-unsplash.jpg

ANOEK

"Zo veel meer zelfverzekerdheid en vertrouwen, in mijzelf en het universum. Dat ik geduldiger mag zijn. Nu heb ik geleerd dat problemen kansen zijn voor verandering. Het was en is nog steeds een hele mooie reis. Ik voel me kalmer en heb meet geluk in mijzelf gevonden. Vertrouw het universum en geniet van het leven. Je dromen weten de weg!"

WAT ZEIDEN ANDEREN NOG MEER
15400479_230487637385513_796930601677879

DAVID

"De mix van theorie, lezen, individuele begeleide meditaties, groepsmeditaties en een individuele sessie is een geweldige blend om je te begeleiden naar een diepe verkenning van jezelf, je angsten en je plaats in het grotere plaatje van het Universum. Deze cursus helpt je de obstakels uit de weg te halen, die je onbewust op je pad zet, om je volledige potentieel te kunnen bereiken.”

isela.jpg

ISELA

"Geselecteerde kennis en geweldige tools om op een diepere en meer praktische manier op het jouw pad te blijven. Om de kracht die we hebben echt te begrijpen en om te leren hoe we in vertrouwen kunnen leven. Ik voel meer vrede, me meer gelukkig, veel minder zorgen en bewuster.”

Fenja, bewustzijnsdenker & transformational coach

Fenja is bewustzijnsdenker en trust guide. Ze geeft les in mindfulness, meditatie en de universele wetten. Na lang onderzoek en haar eigen levenservaringen heeft ze de 7 principes van vertrouwen ontwikkeld, gestoeld op eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap.

Door middel van deze principes wil ze jou de mogelijkheid geven om een nieuwe manier bewegen door het leven, te leren. Want dit is zo nodig in onze mind en resultaat gerichte maatschappij. Door middel van kennis, praktische oefeningen en meditatie neemt ze je mee in een bijzondere reis—een reis naar binnen en vanuit daar weer naar buiten.

circle.png
Capture_20191117_TABAYAT 1525.jpg
alexander-possingham-RIQ96s3Uzso-unsplash.jpg

FENJA

"Mijn focus ligt op het diepe weten, persoonlijke begeleiding en transformatie. In mijn trajecten deel ik mijn jarenlange ervaringen, tools en inzichten. Ik laat zien hoe je de vele eeuwenoude en moderne wijsheden en tradities daadwerkelijk in je leven kunt toepassen."

Meld je aan 

Meld je aan voor het volgende programma dat begint op maandagavond 7 maart met een beperkt aantal plekken. Door de combinatie van theorie en praktijk ontdek je de unieke bouwstenen van vertrouwen.

- Leer hoe je spirituele concepten in je (drukke) leven kunt integreren

- Combineer spiritualiteit met een wetenschappelijke benadering

- Kom (weer) in contact met je diepere zelf en de magie van het bestaan

- Ontdek een nieuwe vorm van rust, leiderschap en een nieuwe manier van beslissingen maken

sebastian-leon-prado-MgODFmLOaEY-unsplash.jpg

Ja ik schrijf me in

Betaal in 3 termijnen van €433,-

of €1299,- in totaal

bottom of page