top of page
Anchor 1
navigate-on-trust-transformational-life-practice.jpg
navigate-on-trust-transformational-life-practice.jpg
jeremy-bishop-NLlefblYMhw-unsplash.jpg

Op een nieuwe manier door het leven leren navigeren? Vanuit rust, ruimte en zekerheid—thuis, in je team en bedrijf. Comfortabel te midden van de dagelijkse dynamiek en onzekerheid. Een mindset van oneindige mogelijkheden. Succes en creatie vanuit je kern.  

Samen werken in een persoonlijk of business traject. Transformerende coaching, diepe inzichten, strategie en art direction.  

cff74e_9be9e5befc7147bdb7250b4cdb988ac1_

Leoni van

de Water

Sensual Business Coach

“Te worden gecoacht door Fenja veranderde mijn kijk op het leven onherroepelijk. Ik leerde meer op het leven vertrouwen. Ik kan duidelijker kijken—en verder kijken dan—de structuren van de maatschappij, tijd en geest. Dit veranderde de manier waarop ik me verhoud tot mensen, de natuur en mezelf. Van angst naar liefde. Van onzekerheid naar vertrouwen. Zij is de persoon om daar te komen."

Door middel van het navigeren op vertrouwen wordt je meester van de eeuwen oude kunst van het omarmen van onzekerheid. Want, in het onbekende ligt de voedingsbodem voor innovatie, rijkdom,
en vrijheid.

Alignen van head, heart

& gut

Het laatste business research laat zien dat zelfs op het aller hoogste niveau—zowel in business als in het leven—beslissingen intuïtief worden gemaakt. Ondanks deze wetenschap ligt onze focus alsnog op het rationele denken. Om echt succesvol te zijn, moeten we beter gaan leren balanceren tussen head, heart & gut.

1-on-1
Fenja-Ellen-Sepers.jpg

"Ik breng stilte, energie en beweging. Door je te verbinden met een gevoel van vertrouwen, kunnen we een bijzondere kracht activeren. Dit betekent niet alleen het begin van een revolutie in bewustzijn, maar ook een transformatie in je professionele leven en/of bedrijf. Ik integreer wetenschap, eeuwenoude kennis en creatief-strategisch advies vanuit een design thinking perspectief."

lees meer >

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon

SEEN IN

1.png
portfolio FES.png
bedrock-white.png
4.png

Leren vertrouwen is zoiets als het proberen te vangen van een beekje met stromend water. Door het vangen van het water gaan we niet ervaren wat stromend water is. Om stromend water te voelen moeten we het loslaten en laten stromen. Hetzelfde geldt voor vertrouwen.

Contact
bottom of page