top of page
CBDB65C3-4BF5-43D3-B38C-DEE9B894FFF4.JPG
logotype white.png

Voor bewuste leiders en leidende creatieven die een spirituele verdiepingsslag willen maken in hun business of leven te midden van hun drukke bestaan.

sebastian-leon-prado-MgODFmLOaEY-unsplas

De 7 principes voor een leven

in vertrouwen, vrijheid en verbinding

sonnie-hiles-Yn0hGSyyN_c-unsplash.jpg

  Duik diep in de structuren

van je mind, body & spirit 

TESTIMONIALS
"Fenja leert dat je verbinding kunt maken met de natuur, je intuïtie, je hart en zelfs het hele universum -ongeacht hoe je leven er uitziet. Dit programma heeft dit veranderd van concepten in mijn hoofd naar ervaringen in  het echte leven. Ik weet nu hoe ik verbinding moet maken wanneer ik dat wil."

—Esther Bezooijen

half circle.png

Alignen van head, heart

& gut

Het laatste business research laat zien dat zelfs op het allerhoogste niveau—zowel in business als in het leven—beslissingen intuïtief worden gemaakt. Ondanks deze wetenschap ligt onze focus op het rationele denken. Om echt succesvol te zijn, moeten we gaan leren balanceren van head, heart & gut.

Door middel van het navigeren op vertrouwen wordt je meester van de eeuwen oude kunst van het omarmen van onzekerheid. Want, in het onbekende ligt de voedingsbodem voor innovatie, rijkdom,
en vrijheid.

Fenja32.jpg

Hi, ik ben Fenja

Bewustzijnscoach, trust guide & spiritual teacher. Ik ben geïnteresseerd in onze menselijke evolutionaire impuls en quest naar heelheid—in hoofd, lichaam, geest, leven en werk.

Fenja integreert psychologie, kwantumwetenschap, eeuwenoude kennis en kunde en creatief-strategisch denken. In haar trajecten neemt ze je mee—naar je essentie en vanuit daaruit weer naar buiten. Fenja haar benadering is gebaseerd op haar meer dan tien jaar durende studie van wetenschap, wereldreligies, energiewerk, psychologie, filosofie, bewustzijn en kwantumfysica. Ze haalt haar werkwijze uit het gedachtengoed van Jiddu Krishnamurti over het brein, meditatie en menselijke relaties; Deepak Chopra's 7 spirituele wetten van succes; het werk van Jean Houston en universele kwantum krachten en vele anderen. Zo stoelt haar begeleiding op evolutionaire psychologische kaders zoals die van Clare Graves en de internationale "hart-gemeenschap", Terry Patten's New Republic of the Heart. Verder maakt Fenja gebruik van alternatieve technieken zoals die van Kundalini Yoga, Reiki en oude Tibetaanse en Aboriginal technieken onderwezen door Jose Machado.

tgh_logo_300ppi.png
iu.jpeg
1200px-Volkskrant.png
Bedrock_Magazine_The_Self_Made_Summit_Ha
nest-mag-cave-life.jpg
Leoni-5457-bewerkt.jpg

"Te worden begeleidt door Fenja veranderde mijn kijk op het leven onherroepelijk.

Ik leerde meer op het leven vertrouwen. Ik kan duidelijker kijken—en verder kijken dan—de structuren van de maatschappij, tijd en geest. Dit veranderde de manier waarop ik me verhoud tot mensen, de natuur en mezelf. Van angst naar liefde. Van onzekerheid naar vertrouwen. Zij is de persoon om daar te komen."

Leoni

FREE WEBINAR

"Stilte is niet de afwezigheid van iets, maar de aanwezigheid van alles." In deze gratis webinar deelt Fenja 3 spirituele life tools om uit ons drukke hoofd te komen en meer interne en externe rust en stilte te creëren. Ontvang een meditatie tool, een reflectie tool en een practice die je kan meenemen in je dag. 

still-the-mind-webinar.jpg
iu.jpeg

PODCAST

Luister naar de podcast met Fenja op Untangled. Untangled verkent de levens van vrouwen die onze sociale systemen, constructies en normen in twijfel hebben getrokken en ervoor hebben gekozen om het leven op een andere, vaak onconventionele manier te leven.

Bring Trust to Your Inbox

Schrijf je in. Inspiratie. Gratis content. Updates.

bottom of page