In het snijvlak tussen het zichtbare en onzichtbare, tussen potentie en aanwezigheid, tussen het universele en persoonlijke, richten we ons op het vinden van rust, missie en kracht te midden van de dagelijkse dynamiek van het interactieve leven. 

whit-ceramic-teapot-on-towel-near-spoon-

BUSINESS

PERSONAL

Business 
sessies en trajecten

Voor brands, businesses, heart-motivated do-ers, groeiende ondernemers, hoog-bewuste creatieven, rolmodellen en leiders met een missie. Samen duiken we in de structuren van jouw zijn, maar vertalen mogelijk jouw potentieel, project of business naar een nieuwe visie. Door de jaren heen heb ik verschillende mensen en projecten begeleid in de ontwikkeling van concept, bewustzijn, missie, visie, art direction, als zowel op een strategisch level.

 

In mijn business sessies gebruik ik zowel eeuwenoude als wetenschappelijk kennis, meditatie en mindfulness, persoonlijke ervaringen, at direction, creatief en strategisch denken vanuit een design thinking perspectief. Lees meer op Fenja's persoonlijke pagina.

Persoonlijke 
sessies en trajecten

Ik coach, inspireer en maak heel. In het snijvlak tussen universele toepasbare wijsheden en persoonlijke dilemma’s richten we ons op het vinden van het punt van jouw punt van stilte te midden van de dagelijkse dynamiek van het interactieve leven. Inspiratie, vertrouwen, verdieping, helderheid en heelheid is waar we samen naartoe werken. Door de jaren heen heb ik verschillende mensen begeleidt in de ontwikkeling van bewustzijn, de dieptes van verlies, en het masteren van de mind. 

Door middel van gesprekken, meditatie en energiewerk revolutionieren we jouw bewustzijn naar een nieuw leve. Samen gaan we naar de kern en vanuit daaruit weer naar buiten. Met tools die je kunt gebruiken een leven lang.

Ik begeleid bewuste individuen die klaar zijn om op een nieuwe manier door het leven, werk of business te navigeren. Het verhogen van bewust-zijn, visie, missie, intuitie en wijsheid staan hierbij centraal.

Samen werken we aan een specifieke uitdaging, probleem, objectief, of vraag. In een afgestemde 1-op-1 sessie gaan we hier dieper op in.

In 4 afgestemde sessies gaan we in op je uitdagingen, denk paronen, visie, lifestyle, mindset, business, en/of project. Tools, inzichten, persoonlijke begeleiding en meditaties die je mee kunt nemen in je leven.

 

Een aangepaste strategie om naar een nieuw bewustzijn te ontwikkelen. Persoonlijke begeleiding, levenslang te gebruiken tools, diepe sessies en waar nodig missie, visie en art direction. Vertrouwen, verdieping, helderheid en heelheid is waar we samen naartoe werken.

Email: fenjasepers@gmail.com

Whats app: +31630217187

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon

©2020 ALL RIGHTS RESERVED. 
CREATED BY FENJA ELLEN SEPERS