lines.png

Ben jij ook opzoek naar een revolutie in jouw bewustzijn? Om jouw leven, business of team te leiden vanuit een diep gevoel van vrijheid en vertrouwen? Rust en ruimte voelen te midden van de dagelijkse dynamiek en onzekerheid. Jezelf ontwikkelen naar een nieuwe vorm

3dfba3f7-ad08-460f-b419-4f84f9481189.JPG

Time for Transformation

Persoonlijke sessies en trajecten

rock_navigateontrust-fenjaellensepers-consciousness-coach-art-director.jpg

Diving

Deep

Business sessies en trajecten

half circle.png
7c9acc50-4a70-452e-811b-8fd5c1f41b4c_edi

Ik bied losse sessies of trajecten aan met een minimum van 4 maanden. Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over een traject te ontvangen of boek direct een losse sessie.

Time for Transformation

Persoonlijke sessies en trajecten

Ik begeleid, inspireer en maak heel. In het snijvlak tussen universele wijsheden en jouw persoonlijke dilemma’s richten we ons op het vinden van jouw unieke punt van kracht en verlangen te midden van de dagelijkse dynamiek van het leven. Inspiratie, vertrouwen, verdieping, focus, helderheid en heelheid is waar we samen naartoe werken.

 

Waarom met mij?

Door de jaren heen heb ik verschillende mensen begeleid in de ontwikkeling van hun bewustzijn, het masteren van de mind, en door de diepe wateren van transformatie en verlies. Door middel van gesprekken, meditatie en energiewerk brengen we jouw bewustzijn naar een nieuw level. We gaan naar de kern en vanuit daaruit weer naar buiten. Met tools die je kunt gebruiken een leven lang.

 
alexander-possingham-RIQ96s3Uzso-unsplash.jpg

FENJA'S FOCUS

Ik begeleid bewuste individuen die klaar zijn om op een nieuwe manier door het leven, werk of business te navigeren. Innerlijke transformatie en het verhogen van bewustzijn, visie, missie, intuïtie en wijsheid staan hierbij centraal.

TESTIMONIALS

Ik gebruik de tools die ik van Fenja heb geleerd bijna dagelijks. Wanneer ik me in een moeilijke situatie bevindt, durf ik het gevoel van angst en ongemak (in plaats van mezelf af te leiden of de dingen zo snel mogelijk op te lossen) toe te staan, het te lokaliseren in mijn lichaam, erin te ademen, en alle trucjes die mijn geest probeert om eraan te ontsnappen onder ogen te zien. Deze methode voelt als heel veel zelfzorg en zelfliefde op een diep niveau! Haar wijsheid is echt een levenslijn voor mij geweest.

Leslie McKellar

Diving

Deep

Business sessies en trajecten

Een persoonlijk ingericht traject. Voor authentieke leiders, hart-gemotiveerde do-ers, hoog-bewuste creatieven, rolmodellen en leiders met een missie. Wanneer het echt tijd is om te groeien naar een nieuw level—in heart, mind en gut. Want je werkt waarschijnlijk al jaren hard en dat heeft je ook (financieel) succes opgeleverd. Maar toch knaagt er iets. Je wilt vrijheid, verlichting, en verdieping.

Diving deep betekent daarom revolutioneren. Naar een nieuwe staat van zijn, een nieuwe manier van leiding geven, en een nieuwe manier van kijken en begrijpen. Het transformeren van jouw leven en werk. In lijn met de onderliggende intelligentie van het universum. In dit persoonlijke proces ontvang je transformerende sessies, tools for life (meditaties, inspirerende content, praktische oefeningen) en, waar nodig, het aanscherpen van missie, visie en art direction. We kijken eerst of we een goede match zijn.

Waarom met mij?

Door mijn jarenlange ervaring als art director en social designer heb ik verschillende mensen en projecten begeleid naar persoonlijke transformatie, een nieuwe manier van leiding geven, de ontwikkeling van concept, missie, en visie, als ook op strategisch level.

7.jpg

In mijn business sessies gebruik ik zowel eeuwenoude als wetenschappelijk kennis, meditatie en mindfulness, persoonlijke ervaringen, art direction en creatief-strategisch denken vanuit een design thinking perspectief.

 

Deze trajecten zijn vaak van langere duur, van een paar maanden tot een jaar. Vul het onderstaande formulier in om meer informatie te ontvangen en een persoonlijk gesprek in te plannen.

 

TESTIMONIALS

Werken met Fenja brengt je ideeën naar een nieuw niveau en is een welkom kado voor je geest. Fenja kan heel goed luisteren en begrijpt daardoor wat je wilt bereiken. Ze brengt je project naar een nieuwe hoogte.

David de Jong