lines.png

Ben jij ook opzoek naar een revolutie in jouw bewustzijn? Om jouw leven, business of team te leiden vanuit een diep gevoel van vrijheid en vertrouwen? Rust en ruimte voelen te midden van de dagelijkse dynamiek en onzekerheid. Jezelf ontwikkelen naar een nieuwe potentieel.

TESTIMONIALS

Ik gebruik de tools die ik van jou heb geleerd bijna dagelijks. Wanneer ik me in een moeilijke situatie bevindt, durf ik het gevoel van angst en ongemak (in plaats van mezelf af te leiden of de dingen zo snel mogelijk op te lossen) toe te staan, het te lokaliseren in mijn lichaam, erin te ademen, en alle trucjes die mijn geest probeert om eraan te ontsnappen onder ogen te zien. Deze methode voelt als heel veel zelfzorg en zelfliefde op een diep niveau! Jouw wijsheid is echt een levenslijn voor mij geweest.

Leslie McKellar

half circle.png

Persoonlijke 
sessies en trajecten

Fenja begeleidt, inspireert en maakt heel. In het snijvlak tussen universele wijsheden en jouw persoonlijke dilemma’s richt Fenja zich in haar trajecten op het vinden van jouw punt van kracht en stilte te midden van de dagelijkse dynamiek van het interactieve leven. Inspiratie, vertrouwen, verdieping, helderheid en heelheid is waar jullie samen naartoe werken. Door de jaren heen heeft Fenja verschillende mensen begeleidt in de ontwikkeling van bewustzijn, door de diepe wateren van transformatie en verlies, en het masteren van de mind

Door middel van gesprekken, meditatie en energiewerk "revolutioneren" jullie jouw bewustzijn naar een nieuw level. Je gaat naar de kern en vanuit daaruit weer naar buiten. Met tools die je kunt gebruiken een leven lang.

 
circle.png

"Ik begeleid bewuste individuen die klaar zijn om op een nieuwe manier door het leven, werk of business te navigeren. Innerlijke transformatie en het verhogen van bewustzijn, visie, missie, intuïtie en wijsheid staan hierbij centraal."

—Fenja

Business 
sessies en trajecten

Voor heart-motivated do-ers, groeiende ondernemers, hoog-bewuste creatieven, rolmodellen en leiders met een missie. Samen gaan jullie opzoek naar jouw kern en vertalen jouw potentieel, project of business naar een nieuwe visie. Door de jaren heen heeft Fenja verschillende mensen en projecten begeleidt in persoonlijke transformatie, de ontwikkeling van concept, missie, visie, art direction, als ook op een strategisch level.

 

In haar business sessies gebruikt Fenja zowel eeuwenoude als wetenschappelijk kennis, meditatie en mindfulness, persoonlijke ervaringen, art direction en creatief-strategisch denken vanuit een design thinking perspectief.

 

TESTIMONIALS

Werken met Fenja brengt je ideeën naar een nieuw niveau en is een welkom kado voor je geest. Fenja kan heel goed luisteren en begrijpt daardoor wat je wilt bereiken. Ze brengt je project naar een nieuwe hoogte.

David de Jong