In het snijvlak tussen het zichtbare en onzichtbare, tussen potentie en aanwezigheid, tussen het universele en persoonlijke, richten we ons op het vinden van rust, jouw missie en kracht te midden van de dagelijkse dynamiek van het interactieve leven. 

whit-ceramic-teapot-on-towel-near-spoon-

getting

PERSONAL

Persoonlijke 
sessies en trajecten

Ik coach, inspireer en maak heel. In het snijvlak tussen universele toepasbare wijsheden en persoonlijke dilemma’s richten we ons op het vinden van het punt van jouw punt van stilte te midden van de dagelijkse dynamiek van het interactieve leven. Inspiratie, vertrouwen, verdieping, helderheid en heelheid is waar we samen naartoe werken. Door de jaren heen heb ik verschillende mensen begeleidt in de ontwikkeling van bewustzijn, de dieptes van verlies, en het masteren van de mind. 

Door middel van gesprekken, meditatie en energiewerk "revolutioneren" we jouw bewustzijn naar een nieuw level. Samen gaan we naar de kern en vanuit daaruit weer naar buiten. Met tools die je kunt gebruiken een leven lang.

Business 
sessies en trajecten

Voor heart-motivated do-ers, groeiende ondernemers, hoog-bewuste creatieven, rolmodellen en leiders met een missie. Samen duiken we in de structuren van jouw zijn, maar vertalen mogelijk jouw potentieel, project of business naar een nieuwe visie. Door de jaren heen heb ik verschillende mensen en projecten begeleid in de ontwikkeling van concept, bewustzijn, missie, visie, art direction, als zowel op een strategisch level.

 

In mijn business sessies gebruik ik zowel eeuwenoude als wetenschappelijk kennis, meditatie en mindfulness, persoonlijke ervaringen, at direction, creatief en strategisch denken vanuit een design thinking perspectief. Lees meer op Fenja's business page.

flower_navigateontrust-fenjaellensepers-

back to

BUSINESS

"De leiders die een vertrouwensmentaliteit omarmen, bouwen sterkere, innovatievere en meer inspirerende teams, bedrijven, levens en gezinnen"

- Simon Sinek

"Ik begeleid bewuste individuen die klaar zijn om op een nieuwe manier door het leven, werk of business te navigeren. Het verhogen van bewustzijn, visie, missie, intuitie en wijsheid staan hierbij centraal."

4-fenjaellensepers-consciousness-coach-a

ERVARINGEN

"Fenja's aanwezigheid is transformerend. Met haar stille bewustzijn en scherpe visie opent ze ruimte waar wijsheid kan stromen (zowel die van haar als van mij). Een krachtige ervaring die me het vertrouwen gaf om met trots te gaan werken."

Leoni van de Water, Sensual Business Coach

"Werken met Fenja brengt je ideeën naar een nieuw niveau en is een welkom kado voor je geest. Fenja kan heel goed luisteren en begrijpt daardoor wat je wilt bereiken. Ze brengt je project naar een nieuwe hoogte door het te vertalen in een concept, de juist woorden en versterkt door een inspirerende look & feel."

David de Jong, Crew Resource Manager